Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%20stappen%20-%203D-Stapel_edited.png

Op zoek naar innerlijke rust, helderheid, richting, flow en vertrouwen ?  

Via dit boek ...  

  • Vergroot je je kennis over wie je ten diepste bent

  • Leer je je levensmissie formuleren op een krachtige, heldere en energie-gevende manier

  • Neem je zelfverzekerder je plek in 

Boekenkastactie van 1 t.e.m. 21/11. Via de bijhorende toolkit (werkboek en geleide visualisaties) ga je meteen aan de slag om je levensmissie te ontdekken. 

Je levensmissie is niet in je hoofd te vinden, maar wordt helder door de oefeningen te ervaren, en te beleven. En ineens schijnt dan je licht door de wolken.

 

Annemie Colruyt

Host & co-creator @ Livinglei & Heerlijckyt

Echt een boek voor deze tijd. Neem deze deep dive! En ontdek welke onverwacht schitterende parels er daar in de diepte op je liggen te wachten.

Mathilde Lub
Oprichter van de Academie voor Liefdevol Leiderschap

Geef woorden aan je levensmissie en leef je hoogste potentieel

Wat je gaat ontdekken:

 

  1. Met de bijbehorende online toolkit kun je direct zelf aan de slag om je levensmissie te ontdekken. En leer je je levensmissie op een krachtige en energie-gevende manier voor jezelf te formuleren.
     

  2. Het kennen van jouw levensmissie werkt als de poolster: een duidelijk kompas dat je op koers houdt.
     

  3. Zodat je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je ervaart meer innerlijke rust, focus, zelfvertrouwen en plezier.

Heerlijckyt_training_PeterPlusquin

Peter Plusquin is purposecoach en trainer.

Via coaching helpt hij je
 om dichter bij je eigen wijsheid te komen. Hij biedt ruimte en bedding, zodat je in je eigen unieke verhaal durft te stappen, leiding te nemen en anderen te inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken.
Als trainer geeft hij via de Purpose workshops een boost aan de intrinsieke motivatie van medewerkers. Ook kan je hem inhuren als facilitator tot het formuleren van een heldere team purpose.

Sander van Eekelen is sociaal psycholoog, transformationeel leiderschapscoach, eigenaar van Academy of Life en mede-oprichter van ShiftsHappen. Eerder schreef Sander het boek ‘In 10 stappen Intuïtief Coachen’. In zijn coachtrajecten helpt hij mensen om hun levensmissie te ontdekken en zich bewuster van zichzelf te worden en doorbraken te realiseren op gebieden waar ze zichzelf terug houden. 

Foto Sander van Eekelen 10 MB.jpg

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference