Laat je gegevens achter en downloaden maar...

Een aanrader voor iedereen die in contact wil komen met de ‘zin’ van zijn leven en vanuit zijn authentieke pad bewuster wil bijdragen aan een duurzame samenleving op onze planeet’
 

Leen Lambrechts-Noël, Master Certified Executive Coach

Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%20stappen%20-%203D-Cover_edited.png

Geef woorden aan je levensmissie en leef je hoogste potentieel!

Het kennen van jouw levensmissie werkt als de poolster: een duidelijk kompas dat je op koers houdt. En van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je ervaart meer innerlijke rust, focus, zelfvertrouwen en plezier.

Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies aan iets dat groter is dan jijzelf. Je weet wat je te doen hebt en neemt bewuste actie. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

In dit boek nemen Peter en Sander je mee op een innerlijke ontdekkingstocht naar de kern van hetgeen jouw unieke bijdrage is aan de wereld. Stap voor stap voor stap word je bewuster wie je ten diepste bent.

Aan de hand van concrete voorbeelden en praktische handvatten en oefeningen ontdek je jouw levensmissie. En leer je deze op een krachtige en energie-gevende manier voor jezelf te formuleren.

Met de bijbehorende online toolkit kun je direct zelf aan de slag om je levensmissie te ontdekken.

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference