Coaching_levensmissie_edited.jpg

Coaching voor zinzoekers

Het leven fluistert je toe, wijst je de richting, nodigt je ten volle uit. Wat als je stil zou staan en luisteren?

 

Ik begeleid je om de beste versie van jezelf te mogen, kunnen en durven zijn.

Zodat jij je essentie tot expressie brengt en het leven zich moeiteloos door jou kan ontvouwen, in lijn met wie je wezenlijk bent. 

 

Laat de leider in jou opstaan, word een co-creatieve partner van het grotere verhaal dat in je schuilt en ervaar meer innerlijke rust, zingeving, plezier en vrijheid in je werk en je leven. 

Ontdek de coachingformules 

HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training_edited-480x480.jpeg
SL7B9483-480x480.jpeg
SL7B9563-480x480.jpeg

Geef woorden aan jouw levensmissie

 

Ontdek een hernieuwde drive in jezelf en doe waar je voor gekomen bent. 

Leef je missie, wees de verandering

Maak een plan, zet stappen en wees de veranderding die je in de wereld wil zien. 

Voorbij je angst, leef in flow met het leven 

 

Maak ruimte voor het leven dat door jou wil stromen.

Geef woorden aan jouw levensmissie

 

 In dit traject nodig ik je uit te luisteren naar het fluisteren van je hart. Ik neem je mee op een innerlijke ontdekkingstocht die je in contact brengt met die parels van wijsheid die je precies vertellen wat je ware potentieel is.

 

Stap na stap komen we bij de formulering van jouw unieke levensmissie, in maximaal 6 woorden, als een helder innerlijk kompas. 

HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training.jpg

Als je levensmissie helder is, ontdek je een hernieuwde drive in jezelf. En sta je vreugdevoller en met meer vervulling in het leven. Alles lijkt op zijn plaats te vallen en jouw vuurtje gaat branden. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen. Je beschikt over een intern referentiepunt, en formuleert nieuwe doelen. Je maakt bewuste keuzes en als vanzelf inspireer je anderen. En draag je vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies bij aan iets wat groter is dan jijzelf.

 

Gedragen door het leven ervaar je een diepe innerlijke rust en vertrouwen. 

kennismaking.

"Een heldere levensmissie geeft je innerlijke rust, richting, ruggengraat en drive om volop het verschil te maken in een snel veranderende wereld.
En brengt je in flow met het leven" 
Peter Plusquin

Format: 4 sessies van 1,5 tot 2 uur in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

Leef je missie, wees de verandering

Wordt zelf een lichtend voorbeeld en leef de verandering die je in de wereld wil zien. In deze module krijg je helderheid over de manier waarop je jouw levensmissie gaat vertalen naar een wervend verhaal. Je creëert een plan van aanpak en leert om consistent te leven in lijn met je levensmissie. 

lifecoaching_edited.jpg

​ Je leert om leiderschap op te nemen over je leven en zelf de katalysator te ZIJN van de verandering die je in de wereld wil zien. Vanuit een heldere levensvisie ontvouwt zich het droomplan voor jouw leven in vervulling en krijg je duidelijkheid over de verschillende manieren waarop je je levensmissie in de wereld kan manifesteren.

 

Wil je volop impact genereren vanuit je levensmissie? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.

 

P.S. Bij zelfstandige ondernemers werken we eveneens rond ideale doelgroep, aanbod, prijssetting, branding en marketing.

"Words may inspire,  but only action
creates change" Simon Sinek

Format: sessies op maat in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

Voorbij je angst, leef in flow met het leven

Je plek innemen en zeggen “dit is waar ik voor sta, dit is wat ik wereld te bieden heb” is voor velen een behoorlijk enge en kwetsbare stap. Enerzijds voel je dat je klaar bent om een volgende stap te zetten. Je missie en plannen zijn helder. Maar iets verhindert je om voluit te gaan. Oude patronen houden je in hun greep en het voelt alsof de beklemming letterlijk in je lijf verankerd zit.

In deze module help ik je om voorbij je angst, ruimte te maken voor het leven dat door jou wil stromen. Zo ontwikkel je steeds meer vertrouwen in en kom je in flow mét het leven.leven.

Coaching_levensmissie.jpg

Je ervaart dat de problemen en uitdagingen waar je voor komt te staan boodschappen zijn waar je naar mag luisteren, als richtingaanwijzers die je uitnodigen je ware potentieel te leven. Zo leer je bewust lessen te trekken uit de spiegels die het leven je aanbiedt, de strijd los te laten en moedig aanwezig te zijn.  Verbonden met de intelligentie van je lichaam ga je steeds bewuster en actiever meebewegen en openen er zich deuren die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontdekt het potentieel in willekeurig welke situatie en draagt als vanzelf bij aan wat zich op grotere schaal, collectief ontvouwt.

Wil je voorbij oude patronen voluit ‘in flow met het leven’ leven? 

 

Een probleem is niet iets dat opgelost moet worden, maar een boodschap waar je naar kunt luisteren” Alan Seale

Format: sessies op maat in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

Voor wie?

Levensmissie Coaching is voor jou als je het gevoel hebt je kompas kwijt te zijn. Je voelt je gevangen in structuren die niet meer lijken te passen bij wie je nu bent. Er wringt iets. En ook de vraag "Wie ben ik nu eigenlijk, welke verandering wil ik in de wereld zien en hoe kan ik daar optimaal toe bijdragen?" komt steeds vaker op de voorgrond. Je weet dat het anders kan.

 

Je vraagt je mogelijks af: 

 • Wie ben ik in essentie?

 • Hoe hervind ik mijn innerlijk drive, richting, houvast?

 • Hoe kom ik meer in flow met het leven?

 • Wat is mijn grootste bijdrage aan het grotere geheel?  

 

De antwoorden zitten in je klaar om als een diamant ontgonnen te worden.

En als de woorden van je levensmissie helder zijn, ervaar je een innerlijke rust ie je voorheen niet kende. Dan beschik je over een intern referentiepunt van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies aan iets wat groter is dan jijzelf. Je weet wat je te doen hebt en onderneemt bewust actie. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, omdat niemand anders dat voor jou kan doen. En dan word je een baken van rust, richting, zingeving en helderheid voor jezelf, de mensen om je heen en de rest van de wereld. 

 

Ik werk voornamelijk met: 

 • jongeren die betekenis en richting zoeken

 • mensen in de midlife die voor keuzes staan, zichzelf willen herijken en meer in flow willen geraken met het leven

 • 50-plussers die zich afvragen welke legacy ze willen nalaten, en hoe ze 'het laatste blok van hun carrière' zo betekenisvol en vervullend mogelijk kunnen invullen

 • hefboommensen, die nog straffer het verschil willen maken in onze snel veranderende wereld.

Cliënten getuigen...

‘Peter voelde tijdens de sessies feilloos aan waar ik me in mijn proces bevond. De rust en zuiverheid waarmee hij coacht brachten me dichter bij mijn kern. Door de ruimte die hij me gaf, konden blokkades transformeren en vond integratie plaats. Ik voelde zijn vertrouwen in het proces en in mij. Mijn levensmissie ontvouwde zich. Dit was zo’n openbaring voor mij. Doordat ik nu bewuste keuzes maak in lijn met mijn levensmissie, merk ik dat het in mijn leven meer en beter gaat stromen. Ik krijg de mensen, middelen en kansen aangereikt die mij ondersteunen om mijn levensmissie waar te maken. Dankbaar ben ik voor deze transformerende reis met jou, Peter.’

Sushma Ramkhelawan 
Zaakvoerder 'Hart for Her' (regio Utrecht)

 

'Ik begon aan het traject bij Peter omdat ik met vele zaken tegelijkertijd bezig was en onrustig werd omdat daardoor mijn energie versnipperd raakte. Toen Peter sprak over het opnieuw ‘ijken’ van mijn innerlijk kompas, wist ik dat ik goed zat bij hem.
Sinds ik mijn levensmissie ken, voel ik terug waar mijn focus ligt, als een innerlijke oplijning. Alles wat ik ben en waar ik voor sta, zit in hierin vervat. 
Ik ervaar mijn levensmissie als de rode draad, of nog beter de gouden draad, waar ik al mijn woorden, gedachten en daden op afstem. Mijn levensmissie geeft me vertrouwen in het authentieke stuk van mezelf waarmee ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan het groter geheel. Als ik me afstem op de 6 woorden van mijn levensmissie, gaat kiezen gemakkelijker. De onrust die ik voorheen ervaarde doordat ik mijn focus niet kon vinden, heeft plaats gemaakt voor rust, vertrouwen, kracht, visie en heel veel zin om te creëren met mijn heldere levensmissie als kompas. Dankjewel, Peter, dat je mij op een bijzonder fijne en integere manier de ruimte bood om bij mijn eigen wijsheid te komen.'


Gerlinde Cooymans
Loopbaancoach en bestuurder  van het loopbaancentrum Heart@Work (regio Antwerpen)​

Praktisch
 

De sessies vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven). Bij goed weer kunnen we ook buiten werken. Ook online begeleiding via Zoom werkt perfect.

 

De frequentie en intensiteit van de begeleiding laten we helemaal afhangen van jouw innerlijk proces. De ene keer zullen de sessies snel op elkaar volgen, een andere keer is het juist goed enige tijd tussen te laten.

 

Meestal starten met een basispakket van vier sessies dat we samenstellen al naargelang je noden. 

Wat ik als coach verder voor jou kan betekenen:

 • alle wijsheid, kennis en ervaring die ik opdeed op vlak van Purpose, zingeving, innerlijke leiderschap, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en coaching

 • mijn kracht als begeleider bestaat erin dat ik zowel sterk ben in het coachen van het 'zijn' (purpose, identiteit, kunnen zijn met wat is) als in het 'doen' (neerzetten, no-nonsense en down-to-earth)

 • korte stevige opvolggesprekken tussendoor zodat jij je focus houdt

 • ik ben jouw persoonlijk klankbord en stok achter de deur tijdens dit traject

 • ik school mezelf voortdurend bij in hoger genoemde topics 

Wat ik van jou vraag:

 • transparantie

 • bereid zijn te vertragen en naar jezelf te kijken

 • portie gezonde zelfdiscipline

Het traject kan van start gaan wanneer jij er klaar voor bent.

Gebruik van loopbaancheques

Ik ben een erkend loopbaanbegeleider via het loopbaancentrum Heart@Work. Dat betekent dat je de loopbaancheques van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling (VDAB) kan inzetten voor (een deel) van de begeleiding. Voorwaarde is dat je zelfstandige of werknemer bent en in Vlaanderen of Brussel woont. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque. Je hebt recht op twee cheques elke zes jaar. Contacteer me om te weten of je hiervoor in aanmerking komt.

LOGO ZWART.png
Loopbaancheques VDAB.jpg

Interesse in een begeleiding?

 Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je gewenste ontwikkeling én onze aanpak helder maken: