Coaching_levensmissie_edited.jpg

Coaching voor zinzoekers

Het leven fluistert je toe, wijst je de richting, nodigt je ten volle uit. Wat als je stil zou staan en luisteren?

 

Ik begeleid je om de beste versie van jezelf te mogen, kunnen en durven zijn.

Zodat jij je essentie tot expressie brengt en het leven zich moeiteloos door jou kan ontvouwen, in lijn met wie je wezenlijk bent. 

 

Laat de leider in jou opstaan, word een co-creatieve partner van het grotere verhaal dat in je schuilt en ervaar meer innerlijke rust, zingeving, plezier en vrijheid in je werk en je leven. 

Ontdek hier de diverse coaching formules... 

1

Een helder innerlijk kompas

HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training_edited.jpg

"Er zijn twee grote dagen in iemands leven:  de dag waarop we geboren worden en de dag we ontdekken waarom." William Barclay
Format: 4 sessies van 1,5 tot 2 uur in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

Geef woorden aan je levensmissie 

Via visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen neem ik je mee op een innerlijke ontdekkingstocht naar jouw unieke bijdrage aan de wereld. Stap voor stap vergroot je je bewustzijn van wie je ten diepste bent. En kom je in contact met die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je ware potentieel is.

Zo kom je tot de formulering van jouw unieke levensmissie, in maximaal 6 woorden, als een helder ‘innerlijk kompas’ dat expressie geeft aan jouw essentie en rust en richting geeft. Als de woorden van je levensmissie helder zijn, ontdek je een hernieuwde drive in jezelf. Dan beschik je over een intern referentiepunt van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven zal staan. Het geeft je een basis van waaruit je heldere keuzes maakt en nieuwe doelen formuleert. Alles lijkt op zijn plaats te vallen en jouw vuurtje gaat branden. Als vanzelf ga je daardoor ook anderen inspireren. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen.


Eerdere coachees gaven terug de volgende effecten te ervaren:
- Ik ervaar meer rust, helderheid en vertrouwen
- Ik heb een heel duidelijk innerlijk kompas, een richting in wat me te doen staat
- Ik sta sterker in mijn schoenen en neem bewuster en gerichter actie
- Ik ervaar meer flow in mijn leven, de dingen gaan moeitelozer

Maak ruimte voor het leven dat door jou wil stromen

 

Je plek innemen en zeggen “dit is waar ik voor sta, dit is wat ik wereld te bieden heb” is voor velen een behoorlijk enge en kwetsbare stap en kan best  frustrerend zijn. Je voelt en weet dat je zoveel potentieel hebt. Dat je klaar bent om een volgende stap te zetten. En toch is er iets in jou dat je verhindert om voluit te gaan. Alsof je leeft met de handrem op. Alsof iets in jou zich schrap zet. Alsof een innerlijke saboteur het van je over neemt. Vaak voel je de beklemming letterlijk in je lijf. En is het tijd om ruimte te maken. En jezelf vrij te zetten. 

 

In deze module help ik jou om groter te worden dan je angst en rust, vertrouwen én lef te vinden. Zodat je jezelf vrij kan zetten en helemaal kan gaan en staan voor wat je de wereld te bieden hebt.​ Zodat je steeds meer in het nu leeft, ‘in flow met het leven’ en als vanzelf bijdraagt aan wat zich , op grotere schaal, collectief ontvouwt.


Je ontdekt  een nieuwe perspectief, met name dat problemen en uitdagingen waar je komt voor te staan boodschappen zijn waar je naar mag luisteren, als richtingaanwijzers die je uitnodigen je ware potentieel te leven. Zo leer je de strijd los te laten, moedig aanwezig te zijn en lessen te trekken uit wat is.

Verbonden met de wijsheid en de intelligentie van jouw lichaam, oefen je in verruimende vormen van waarneming. Je leert aanvoelen waar het leven naar toestroomt, je kiest bewust wie je daarin wil zijn en op welke manier je actief kan meebewegen. In gratie en gemak ontdek je antwoorden die je onmogelijk had kunnen bedenken. Zo openen zich deuren die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontdekt het potentieel in willekeurig welke situatie en je stelt jezelf open om op actieve wijze mee te bewegen met wat zich ontvouwt.​

2

In flow met het leven

Coaching_levensmissie.jpg

Een probleem is niet iets dat opgelost moet worden, maar een boodschap waar je naar kunt luisteren” Alan Seale

In deze module help ik je oude patronen op te kuisen en rust, vertrouwen én lef te vinden. Zodat je jezelf vrij kan zetten en helemaal kan gaan en staan voor wat je de wereld te bieden hebt.​

Format: sessies op maat in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

3

Zet je missie om in een wervend verhaal

lifecoaching.jpg

Wees de verandering die je in de wereld wil zien
 

Met luchtkastelen bouw je geen betere wereld.

 

In deze module krijg je helderheid over de manier waarop je je levensmissie gaat vertalen naar een wervend verhaal. En creëer je een plan van aanpak.
 

 • Je leert steeds meer in lijn te leven met je levensmissie, je leiderschap op te nemen en zelf de katalysator te ZIJN van de verandering die je in de wereld wil zien

 • Je ontwikkelt een heldere levensvisie: je droomplan voor een leven in vervulling

 • Je krijgt duidelijkheid over de verschillende manieren waarop je je levensmissie in de wereld kan manifesteren

 • Je ontwikkelt een plan van actie

 • Bij zelfstandige ondernemers kunnen we ook werken rond ideale doelgroep, aanbod, prijssetting, branding en marketing, zodat jij voluit impact gaat maken vanuit je missie.​
   

Format: sessies op maat in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

"Words may inspire,  but only action
creates change" Simon Sinek

Voor wie?

Levensmissie Coaching is voor jou als je het gevoel hebt je kompas kwijt te zijn. Je voelt je gevangen in structuren die niet meer lijken te passen bij wie je nu bent. Er wringt iets. En ook de vraag "Wie ben ik nu eigenlijk, welke verandering wil ik in de wereld zien en hoe kan ik daar optimaal toe bijdragen?" komt steeds vaker op de voorgrond. Je weet dat het anders kan.

 

Je vraagt je mogelijks af: 

 • Wie ben ik in essentie?

 • Hoe hervind ik mijn innerlijk drive, richting, houvast?

 • Hoe kom ik meer in flow met het leven?

 • Wat is mijn grootste bijdrage aan het grotere geheel?  

 

De antwoorden zitten in je klaar om als een diamant ontgonnen te worden. En als de woorden van je levensmissie helder zijn, ervaar je een innerlijke rust ie je voorheen niet kende. Dan beschik je over een intern referentiepunt van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies aan iets wat groter is dan jijzelf. Je weet wat je te doen hebt en onderneemt bewust actie. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, omdat niemand anders dat voor jou kan doen. En dan word je een baken van rust, richting, zingeving en helderheid voor jezelf, de mensen om je heen en de rest van de wereld. 

 

Ik werk voornamelijk met: 

 • jongeren die betekenis en richting zoeken

 • mensen in de midlife die voor keuzes staan, zichzelf willen herijken en meer in flow willen geraken met het leven

 • 50-plussers die zich afvragen welke legacy ze willen nalaten, en hoe ze 'het laatste blok van hun carrière' zo betekenisvol en vervullend mogelijk kunnen invullen

 • hefboommensen, die nog straffer het verschil willen maken in onze snel veranderende wereld.

Cliënten getuigen...

‘Peter voelde tijdens de sessies feilloos aan waar ik me in mijn proces bevond. De rust en zuiverheid waarmee hij coacht brachten me dichter bij mijn kern. Door de ruimte die hij me gaf, konden blokkades transformeren en vond integratie plaats. Ik voelde zijn vertrouwen in het proces en in mij. Mijn levensmissie ontvouwde zich. Dit was zo’n openbaring voor mij. Doordat ik nu bewuste keuzes maak in lijn met mijn levensmissie, merk ik dat het in mijn leven meer en beter gaat stromen. Ik krijg de mensen, middelen en kansen aangereikt die mij ondersteunen om mijn levensmissie waar te maken. Dankbaar ben ik voor deze transformerende reis met jou, Peter.’

Sushma Ramkhelawan 
Zaakvoerder 'Hart for Her' (regio Utrecht)

 

'Ik begon aan het traject bij Peter omdat ik met vele zaken tegelijkertijd bezig was en onrustig werd omdat daardoor mijn energie versnipperd raakte. Toen Peter sprak over het opnieuw ‘ijken’ van mijn innerlijk kompas, wist ik dat ik goed zat bij hem.
Sinds ik mijn levensmissie ken, voel ik terug waar mijn focus ligt, als een innerlijke oplijning. Alles wat ik ben en waar ik voor sta, zit in hierin vervat. 
Ik ervaar mijn levensmissie als de rode draad, of nog beter de gouden draad, waar ik al mijn woorden, gedachten en daden op afstem. Mijn levensmissie geeft me vertrouwen in het authentieke stuk van mezelf waarmee ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan het groter geheel. Als ik me afstem op de 6 woorden van mijn levensmissie, gaat kiezen gemakkelijker. De onrust die ik voorheen ervaarde doordat ik mijn focus niet kon vinden, heeft plaats gemaakt voor rust, vertrouwen, kracht, visie en heel veel zin om te creëren met mijn heldere levensmissie als kompas. Dankjewel, Peter, dat je mij op een bijzonder fijne en integere manier de ruimte bood om bij mijn eigen wijsheid te komen.'


Gerlinde Cooymans
Loopbaancoach en bestuurder  van het loopbaancentrum Heart@Work (regio Antwerpen)​

Praktisch
 

De sessies vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven). Bij goed weer kunnen we ook buiten werken. Ook online begeleiding via Zoom werkt perfect.

 

De frequentie en intensiteit van de begeleiding laten we helemaal afhangen van jouw innerlijk proces. De ene keer zullen de sessies snel op elkaar volgen, een andere keer is het juist goed enige tijd tussen te laten.

 

Meestal starten met een basispakket van vier sessies dat we samenstellen al naargelang je noden. 

Wat ik als coach verder voor jou kan betekenen:

 • alle wijsheid, kennis en ervaring die ik opdeed op vlak van Purpose, zingeving, innerlijke leiderschap, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en coaching

 • mijn kracht als begeleider bestaat erin dat ik zowel sterk ben in het coachen van het 'zijn' (purpose, identiteit, kunnen zijn met wat is) als in het 'doen' (neerzetten, no-nonsense en down-to-earth)

 • korte stevige opvolggesprekken tussendoor zodat jij je focus houdt

 • ik ben jouw persoonlijk klankbord en stok achter de deur tijdens dit traject

 • ik school mezelf voortdurend bij in hoger genoemde topics 

Wat ik verder van jou vraag:

 • transparantie

 • bereid zijn te vertragen en naar jezelf te kijken

 • portie gezonde zelfdiscipline

Het traject kan van start gaan wanneer jij er klaar voor bent.

Gebruik van loopbaancheques

Ik ben een erkend loopbaanbegeleider via het loopbaancentrum Heart@Work. Dat betekent dat je de loopbaancheques van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling (VDAB) kan inzetten voor (een deel) van de begeleiding. Voorwaarde is dat je zelfstandige of werknemer bent en in Vlaanderen of Brussel woont. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque. Je hebt recht op twee cheques elke zes jaar. Contacteer me om te weten of je hiervoor in aanmerking komt.

LOGO ZWART.png
Loopbaancheques VDAB.jpg

Interesse in een begeleiding?

 Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je gewenste ontwikkeling én onze aanpak helder maken: