wo 03 jul. | Heerlijckyt Van Elsmeren

Jouw Purpose als bijdrage aan de wereld

3-daagse training in de Heerlijckyt van Elsmeren, waarin je op zoek gaat naar jouw Purpose. Wat roept jou? Wat wil zich via jou manifesteren? Wat vraagt het leven van jou? Ontdek je Purpose, stap in je grootsheid en verander de wereld!
Registratie is afgesloten
Jouw Purpose als bijdrage aan de wereld

Tijd en locatie

03 jul. 2019 10:00 – 05 jul. 2019 17:00
Heerlijckyt Van Elsmeren, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België

Over het evenement

In deze 3daagse gaan we op zoek naar jouw Purpose:

Wat roept jou? Wat is jouw unieke bijdrage aan de wereld? Wat vraagt het leven van jou? Via visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen brengen we je dichter bij jouw essentie. En zetten we je op weg om jouw Life Purpose Statement te formuleren: een korte zin vol energie die de motor zal zijn om je Purpose tot leven te brengen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Voor wie?

  • voor leiders, change makers, kantelaars, maatschappijvernieuwers, consultants, coaches, trainers, professionals, jongeren die een actievere rol willen opnemen in de uitdagingen van morgen.voor wie op zoek is naar een diepe rust van zijn, een helder kompas, een zuiver weten van wat hem/haar te doen staat.
  • voor wie op zoek is naar meer bezieling, vervulling en zingeving in zijn/haar leven.
  • voor wie de kwaliteit van zijn/haar aanwezigheid wil verhogen om zo meer impact te genereren.
  • voor wie zich meer wil laten leiden door ‘wat er (door hem/haar) wil gebeuren’ in plaats van star het gebaande pad te blijven volgen.
  • voor wie meer betrokken, energieker en creatiever in het leven wil staan.

​Als je de kracht en de moed vindt om helemaal in lijn te leven met jouw Purpose, doe je waar je voor bestemd bent, draag je bij, maak je het verschil en voel je je vervuld. Dan stap je in jouw grootsheid en maak je van de wereld een net iets aangenamere en zinvollere plek.

Praktisch:

WAAR:

De Heerlijckyt van Elsmeren (regio Diest).

WANNEER:

Residentieel - van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 juli 2019

Uren:

- woensdag van 9u30 tot maximaal 21u30

- donderdag van 9 tot maximaal 21u30

- vrijdag van 9 tot 17u

Prijs maaltijden en overnachting:

  • Overnachting in een meerpersoonskamer € 302 excl. btw
  • Overnachting in een 1 persoonskamer: € 408 excl. btw
  • Thuisslapen of kamperen: € 224 excl. btw

Prijs cursus:

bedrag vrij te kiezen op het einde van de tweedaagse volgens het Dana-beginsel (*). Het Dana beginsel houdt in dat de deelnemer bepaalt hoeveel hij wil geven voor de activiteit. De onderliggende gedachte is dat wij als mensen bij elkaar horen en voor elkaar zorgen. Heel concreet betekent het dat financiën geen bezwaar hoeven te zijn voor deelname. Ieder gaat te rade bij zichzelf: ‘Wat is het mij waard dat deze activiteit kan worden georganiseerd en wat kan of wil ik bijdragen?’. Richtprijs = € 600 + btw. Maar je bent dus vrij om meer of minder bij te dragen.

(¨) Dana is een boeddistisch begrip dat duidt op de verschillende betekenissen van geven, vrijgevigheid, donatie of ruimhartigheid. Het is een uitdrukking van de waardering, band, en saamhorigheid tussen de gever en ontvanger.

Begeleiding: Peter Plusquin (Purpose Coaching) en Gabriella van Rooij (Seale Foundation)

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement