HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training.jpg

Het Leven Fluistert...
je de woorden van je levensmissie.

Live seminar in vol pension -

van 11 tot en met 13 juli 2022 

 

De rustgevende omgeving van het kasteeldomein de Heerlijckyt van Elsmeren, boeiend gezelschap, lekker eten en een gevarieerd levensmissie programma staan garant voor drie dagen absolute me-time. Stapsgewijs worden de woorden van jouw levensmissie helder, kom je tot rust en ontdek je een hernieuwde richting en drive in jezelf.

HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training.jpg

Drie 'heerlijcke' ontdekkingsdagen nemen jou mee op een boeiende reis naar je ware zelf. Met geleide visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen nodigen we je uit een diep weten in je wakker te maken, brengen we je bij antwoorden die je nooit had kunnen bedenken.

Na 3 dagen exploreren, verbinden en genieten ga je huiswaarts met een intern kompas van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven zal staan. Tijdens het programma is er alle ruimte voor stilte bij jezelf, om te verbinden en ook voor persoonlijke begeleiding tussendoor mocht je daar nood aan hebben. We zijn er voor jou! 

Een heldere levensmissie in maximum zes woorden

 

Deze driedaagse combineert een zalig vakantiegevoel met een uitnodigend programma om je op een onderzoekende manier te helpen herinneren wie je wezenlijk bent. In plaats van je af te vragen waarom het leven jou niet geeft wat je verwacht, stellen we je vragen als:

 

– Wat verwacht het leven van jou?

– Waar nodigt het jou toe uit?

– Welke nieuwe mogelijkheden openen zich als je ruimte maakt voor het diepe weten in jou?

 

Stap voor stap vergroot je je bewustzijn van wie je ten diepste bent en kom je in contact met die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je ware potentieel is. Zo kom je tot de formulering van jouw unieke levensmissie, in maximaal 6 woorden, als een helder innerlijk kompas.

lifecoaching.jpg

Innerlijke rust, sprankel en flow

 

Als de woorden van je levensmissie helder zijn, neem je zelfverzekerder je plek in en doe je waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen. Zodat je in de eerste plaats dienend mag zijn aan jezelf en van daaruit automatisch aan het grotere geheel.

 

Deze driedaagse is voor jou als: 
 

 • Je behoefte voelt aan Me-time, thuiskomen bij jezelf

 • Je het gevoel hebt dat er zoveel passie en potentieel in jou borrelt dat vraagt om gezien te worden

 • Je ernaar verlangt iets anders te willen doen met je leven, iets dat je meer vervult, van meer betekenis is…

 • Je op zoek bent naar helderheid, over wie je bent en je volgende stap.

 • Je vanuit een diep weten en vertrouwen meer wil kunnen genieten van en in flow zijn met het leven


Het aantrekkelijke zit 'm in de diepere betekenis die je leven krijgt als je je levensmissie kent. Het ogenschijnlijk alledaagse wordt een zinvolle ervaring. Bijgevolg:

•    Weet je klaar en duidelijk wat je te doen staat
•    Daalt er rust over je heen en ontstaat er richting en kracht die je helpen keuzes te maken
•    Durf je meer te gaan staan voor jezelf en ‘ervoor te gaan’
•    Zal je het leven als meer vervullend ervaren; je krijgt steeds meer het gevoel dat je jouw hoogste potentieel leeft
•    Gaan de dingen makkelijker en met meer plezier in je leven

Dit seminar geeft je ruggengraat, richting en drive om mee het verschil te maken in deze snel veranderende wereld. 

realiseer_je_purpose_edited.jpg

Ex-deelnemers aan onze levensmissie trainingen stellen het zo: 

 

"Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven en de mensen om me heen. En dat geeft immens veel RUST."
Jan Frederik Léger - oprichter en zaakvoerder van het IT-bedrijf Kapernikov 

"Je levensmissie kennen geeft richting, kracht en zelfvertrouwen. Doordat mijn levensmissie duidelijk is voel ik me meer geaard en is er duidelijkheid over welke acties ik vanaf nu verder kan gaan zetten. De trainers hebben een fantastische missie, brengen rust, inspiratie, inzicht en coachen naar een bruikbaar en veelbelovend resultaat." 

Anja Van Steen, welzijnscoach

Praktische info

 • Live seminar in De Heerlijckyt van Elsmeren

 • 3 opeenvolgende dagen

 • Van maandag 11 t.e.m. woensdag 13 juli 2022

 • We starten op maandag 11/07 om 9u30 en eindigen op woensdag 13/7 ten laatste om 17u30.

 • 3 dagen absolute me-time. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van deze verbindende plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik vooruit mee(r) van betekenis zijn in onze snel veranderende wereld.  

 • Prijs: je boekt deze geweldige driedaagse voor slechts € 695 exclusief btw / € 821 inclusief btw - dit is inclusief overnachting in een tweepersoonskamer in vol pension! Zowel de Heerlijckyt als de trainers hebben hun prijzen naar een minimum gebracht om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om van deze driedaagse te genieten.  
  Toeslag single kamer twee nachten: 76€ 
  Korting voor kampeerders/thuisslapers: -50€ 
  Je kan ook extra nachten boeken en er zo bijvoorbeeld een hele week van maken. 

Heerlijckyt_van_Elsmeren_buitenkant_2.jpg

"De trainers nodigen uit om meer jezelf te worden en te zijn. Ze bieden ruimte om te ervaren, te reflecteren en te delen. En bevrijden de wijsheid die al in je zit.'
 
Wim Annerel - Perfectionisme coach

"Het kennen van mijn levensmissie geeft me rust, richting en zelfvertrouwen. De trainers brachten dit op een zachte en humoristisch manier en zorgden voor een mooie mix van nuchterheid en spiritualiteit, vanuit vertrouwen en ruimte makend."

Anke

Over de locatie:  

IMG_1953_edited.jpg

Over de trainers:
Peter Plusquin is Purpose coach en trainer. Via coaching biedt hij ruimte zodat mensen dichter bij hun eigen wijsheid komen en nodigt hij hen uit hun innerlijk leiderschap op te nemen. Zodat ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leiding nemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. 
 
Peter zelf aan het woord:  Ik word al heel mijn leven getriggerd door De Grote Vragen. Waarom zijn we? Is er een groter doel? Wat heb ik hier op aarde werkelijk te doen? Hoe kan ik optimaal bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en aan die van onze planeet? De laatste jaren kwamen steeds meer antwoorden naar me toe. Ik leerde vertragen, maakte tijd voor stilte. Leerde te luisteren naar mijn eigen stem. Niet die van mijn hoofd, maar die van mijn hart. En zo kwamen de woorden voor mijn levensmissie: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid.’ 


 

Co-trainer Gabriella van Rooij is trainer en facilitator bij de Alan Seale Foundation, die ze in 2010 oprichtte. Doel van haar werk is het gedachtengoed van Alan Seale rond Transformational Presence & Soul Mission te ondersteunen en verder uit te dragen.
 
Gabriëlla zelf aan het woord: Na 32 arbeidzame jaren verkochten wij ons familiebedrijf en stond de weg open om mijn interesse voor “wat ons als mens drijft” te gaan onderzoeken. Op dat pad kwam ik in 2007 de Amerikaan trainer Alan Seale tegen, organiseerde voor hem en nam deel aan de 1ste Soul Mission*Life Vision workshop in Nederland.  Mijn Soul Missie is inspireren en verbinden.
Een duidelijk doel hebben is een van de grootste geschenken die we onszelf en anderen kunnen geven. Weten wie we zijn, waarom we hier zijn en een visie hebben over hoe we dat doel kunnen naleven, is een belangrijke sleutel tot een vervullend en bevredigend leven.
Het naleven van je zielsmissie is het grootste geschenk dat je aan anderen kunt geven en is tegelijkertijd het pad van je grootste lessen.

Gabriella VR.jpeg

Bonus bij het programma:  

Als deelnemer ontvang je het boek 'In 10 stappen een heldere levensmissie'

Bij het boek hoort ook een online toolkit.
Deze bevat enkele oefeningen en geleide visualisaties.

 

Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%2

Waarom we dit doen... 
 

1. Omdat de wereld dan beter werkt.
Hoe meer mensen hun levensmissie volledig tot uitdrukking brengen, hoe beter de wereld werkt. Hoe bewuster je bent van je eigen unieke  bijdrage, hoe groter je impact zal zijn. Als jij als leider, coach, begeleider of ondernemer op een bewustere manier in de wereld aanwezig zal zijn, verandert de wereld.

 

2. Omdat we niet anders kunnen. Het voelt alsof het werk dat we doen groter is dan onszelf. Alsof het ons aanstuurt, gids, begeleidt, influistert wat nu aan de orde is.  

Wat anderen zeggen:  
 
‘Als je thuis wilt komen bij jezelf en je wilt laten leiden door wie je ten diepste bent om van daaruit jouw unieke bijdrage te kunnen leveren, dan raad ik de Levensmissie training van harte aan. Prachtig, krachtig, diepgaand en verrijkend. Er zat een mooie opbouw in. Heel mooi hoe door de afwisselende werkvormen steeds weer op een andere manier onbewuste informatie dieper weten beschikbaar kwam.
Meike Hornstra

“En absolute MUST DO! Het levensmissie seminar bracht me helderheid, vertrouwen, kompas, rust, bevestiging, kracht, moed en een actieplan? De trainers inspireren je om de beste versie van jezelf te worden en te zijn en zet aan tot actie.”
Valerie Crauwels

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference