HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training.jpg

Ontdek je levensmissie - 3 daags live seminar
En ontwikkel een helder innerlijk kompas


- donderdag 2 t.e.m. zaterdag 4 maart 2022 in Conferentiecentrum De Poort (bij Nijmegen - Nederland) 

Of

- maandag 10 t.e.m. dinsdag 12 juli 2022 in de Heerlijkckyt van Elsmeren (bij Diest - België)

 

De rustgevende omgeving, boeiend gezelschap, lekker eten en een gevarieerd levensmissie programma staan garant voor drie dagen absolute me-time. Stapsgewijs worden de woorden van jouw levensmissie helder, kom je tot rust en ontdek je een hernieuwde richting en drive in jezelf.

HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training.jpg

Drie heerlijke ontdekkingsdagen nemen jou mee op een boeiende reis naar je ware zelf. Met geleide visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen nodigen we je uit een diep weten in je wakker te maken, brengen we je bij antwoorden die je nooit had kunnen bedenken.

Na 3 dagen exploreren, verbinden en genieten ga je huiswaarts met een intern kompas van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven zal staan. Tijdens het programma is er alle ruimte voor stilte bij jezelf, om te verbinden en ook voor persoonlijke begeleiding tussendoor mocht je daar nood aan hebben. 

Een heldere levensmissie in maximum zes woorden

Het gevarieerde programma in combinatie met de persoonlijke begeleiding helpen je herinneren wie je wezenlijk bent. In plaats van je af te vragen waarom het leven jou niet geeft wat je verwacht, stellen we je vragen als:

– Wat verwacht het leven van jou?

– Waar nodigt het jou toe uit?

– Welke nieuwe mogelijkheden openen zich als je ruimte maakt voor het diepe weten in jou?

Stap voor stap vergroot je je bewustzijn van wie je ten diepste bent en kom je in contact met die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je ware potentieel is. Zo kom je tot de formulering van jouw unieke levensmissie, in maximaal 6 woorden, als een helder innerlijk kompas.

lifecoaching.jpg

Innerlijke rust, sprankel en flow

 

Als de woorden van je levensmissie helder zijn, neem je zelfverzekerder je plek in en doe je waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen. Zodat je in de eerste plaats dienend mag zijn aan jezelf en van daaruit automatisch aan het grotere geheel.

 

Deze driedaagse is voor jou als: 
 

 • Je behoefte voelt aan Me-time, thuiskomen bij jezelf

 • Je het gevoel hebt dat er zoveel passie en potentieel in jou borrelt dat vraagt om gezien te worden

 • Je ernaar verlangt iets anders te willen doen met je leven, iets dat je meer vervult, van meer betekenis is…

 • Je op zoek bent naar helderheid, over wie je bent en je volgende stap.

 • Je vanuit een diep weten en vertrouwen meer wil kunnen genieten van en in flow zijn met het leven


Het aantrekkelijke zit 'm in de diepere betekenis die je leven krijgt als je je levensmissie kent. Het ogenschijnlijk alledaagse wordt een zinvolle ervaring. Bijgevolg:

•    Weet je klaar en duidelijk wat je te doen staat
•    Daalt er rust over je heen en ontstaat er richting en kracht die je helpen keuzes te maken
•    Durf je meer te gaan staan voor jezelf en ‘ervoor te gaan’
•    Zal je het leven als meer vervullend ervaren; je krijgt steeds meer het gevoel dat je jouw hoogste potentieel leeft
•    Gaan de dingen makkelijker en met meer plezier in je leven

Dit seminar geeft je ruggengraat, richting en drive om mee het verschil te maken in deze snel veranderende wereld. 

realiseer_je_purpose_edited.jpg

Ex-deelnemers aan onze levensmissie trainingen stellen het zo: 

 

"Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven en de mensen om me heen. En dat geeft immens veel RUST."
Jan Frederik Léger - oprichter en zaakvoerder van het IT-bedrijf Kapernikov 

"Je levensmissie kennen geeft richting, kracht en zelfvertrouwen. Doordat mijn levensmissie duidelijk is voel ik me meer geaard en is er duidelijkheid over welke acties ik vanaf nu verder kan gaan zetten. De trainers hebben een fantastische missie, brengen rust, inspiratie, inzicht en coachen naar een bruikbaar en veelbelovend resultaat." 

Anja Van Steen, welzijnscoach

Praktische info 2-4 maart 2023

 • Live seminar in conferentiecentrum De Poort

 • 3 opeenvolgende dagen

 • Van donderdag 2 t.e.m. zaterdag 4 maart 2023

 • We starten op donderdag 2/3 om 9u30 en eindigen op zaterdag 4/3 ten laatste om 17u30.

 • 3 dagen absolute me-time. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van deze verbindende plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik vooruit mee(r) van betekenis zijn in onze snel veranderende wereld.  

 • Prijs: je boekt deze driedaagse voor slechts € 995 exclusief btw (zelfstandigen en bedrijven)/
  € 711.50 inclusief btw (particulieren).
  Dit is exclusief twee overnachtingen en alle maaltijden, ter plekke te boeken, keuze uit: 
  Arrangement 1 persoonskamer: € 261.50 exclusief btw.
  Arrangement 1 persoonskamer met douche/toilet buiten de kamer : € 249.31 exclusief btw.
  Opgelet: de prijzen van de arrangementen zijn onderhevig aan de inflatie en kunnen in 2023 mogelijks aangepast worden.

de poort.jpg

Praktische info 10-12 juli 2023

 • Live seminar in De Heerlijckyt van Elsmeren

 • 3 opeenvolgende dagen

 • Van maandag 10 t.e.m. woensdag 12 juli 2023

 • We starten op maandag 11/07 om 9u30 en eindigen op woensdag 12/7 ten laatste om 17u30.

 • 3 dagen absolute me-time. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van deze verbindende plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik vooruit mee(r) van betekenis zijn in onze snel veranderende wereld.

 • Prijs: je boekt deze driedaagse voor slechts € 995 exclusief btw (zelfstandigen en bedrijven)/ € 588 exclusief btw of € 711.50 inclusief btw (particulieren).Dit is exclusief twee overnachtingen en alle maaltijden. Reken hiervoor op een meer kost van plusminus € 100 per dag.  

 • Toeslag single kamer twee nachten: 76€ 
  Korting voor kampeerders/thuisslapers: -50€ 
  Je kan ook extra nachten boeken en er zo bijvoorbeeld een hele week van maken. Opgelet: de prijzen van de arrangementen zijn onderhevig aan de inflatie en kunnen in 2023 mogelijks aangepast worden.

Heerlijckyt_van_Elsmeren_buitenkant_2.jpg

Wat anderen zeggen:  
 
‘Als je thuis wilt komen bij jezelf en je wilt laten leiden door wie je ten diepste bent om van daaruit jouw unieke bijdrage te kunnen leveren, dan raad ik de Levensmissie training van harte aan. Prachtig, krachtig, diepgaand en verrijkend. Er zat een mooie opbouw in. Heel mooi hoe door de afwisselende werkvormen steeds weer op een andere manier onbewuste informatie dieper weten beschikbaar kwam.
Meike Hornstra

“En absolute MUST DO! Het levensmissie seminar bracht me helderheid, vertrouwen, kompas, rust, bevestiging, kracht, moed en een actieplan? De trainers inspireren je om de beste versie van jezelf te worden en te zijn en zet aan tot actie.”
Valerie Crauwels

IMG_1953_edited.jpg

Over de trainers:
Peter Plusquin is Purpose coach en trainer. Via coaching biedt hij ruimte zodat mensen dichter bij hun eigen wijsheid komen en nodigt hij hen uit hun innerlijk leiderschap op te nemen. Zodat ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leiding nemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. 
 
Peter zelf aan het woord:  Ik word al heel mijn leven getriggerd door De Grote Vragen. Waarom zijn we? Is er een groter doel? Wat heb ik hier op aarde werkelijk te doen? Hoe kan ik optimaal bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en aan die van onze planeet? De laatste jaren kwamen steeds meer antwoorden naar me toe. Ik leerde vertragen, maakte tijd voor stilte. Leerde te luisteren naar mijn eigen stem. Niet die van mijn hoofd, maar die van mijn hart. En zo kwamen de woorden voor mijn levensmissie: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid.’ 


 

Sander van Eekelen is sociaal psycholoog, transformationeel leiderschapscoach en eigenaar van ShiftsHappen. Eerder schreef Sander het boek ‘In 10 stappen Intuïtief Coachen’. In zijn coachtrajecten helpt hij mensen om hun levensmissie te ontdekken en zich bewuster van zichzelf te worden en doorbraken te realiseren op gebieden waar ze zichzelf terug houden. Sander is gecertificeerd door Alan Seale (internationaal Presence en Leadership coach, spreker en auteur) en draagt via zijn werk het gedachtengoed en de trainingen van Alan verder uit. 

Sander zelf aan het woord: Door bij Alan een intensief coachtraject te volgen, kwam ik meer en meer in contact met mijn eigen innerlijke bron. Zo ontwikkelde ik gaandeweg mijn intuïtieve vermogens en zocht ik de antwoorden niet langer buiten mezelf. Mijn levensmissie is 'ik nodig mensen uit tot heelheid'. Dit houdt voor mij in dat ik mensen uitnodig hun gehele zelf te omarmen, zowel de kwaliteiten en talenten als de schaduwkanten. Om van daaruit het leven vollediger te leven, vanuit rust en zelfvertrouwen.

Foto Sander van Eekelen 10 MB.jpg

Bonus bij het programma:  

Als deelnemer ontvang je het boek 'In 10 stappen een heldere levensmissie'

Bij het boek hoort ook een online toolkit.
Deze bevat enkele oefeningen en geleide visualisaties.

 

Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%2

Waarom we dit doen... 
 

1. Omdat de wereld dan beter werkt.
Hoe meer mensen hun levensmissie volledig tot uitdrukking brengen, hoe beter de wereld werkt. Hoe bewuster je bent van je eigen unieke  bijdrage, hoe groter je impact zal zijn. Als jij als mens, leider, coach, begeleider of ondernemer op een bewustere manier in de wereld aanwezig zal zijn, verandert de wereld.

 

2. Omdat we niet anders kunnen. Het voelt alsof het werk dat we doen groter is dan onszelf. Alsof het ons aanstuurt, gids, begeleidt, influistert wat nu aan de orde is.  

"De trainers nodigen uit om meer jezelf te worden en te zijn. Ze bieden ruimte om te ervaren, te reflecteren en te delen. En bevrijden de wijsheid die al in je zit.'
 
Wim Annerel - Perfectionisme coach

"Het kennen van mijn levensmissie geeft me rust, richting en zelfvertrouwen. De trainers brachten dit op een zachte en humoristisch manier en zorgden voor een mooie mix van nuchterheid en spiritualiteit, vanuit vertrouwen en ruimte makend."

Anke

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference