iets met zin afbeelding.jpg

Iets met zin - Leidinggeven vanuit je eigen missie
Live seminar - 12 en 13 mei 2022 

 

Leidinggeven vanuit je eigen persoonlijke missie werkt héél krachtig.
Het zorgt ervoor dat je zelf stevig staat en dat het voor de mensen rond je helder is waarom je doet wat je doet.


Tijdens deze tweedaagse gaan we aan de slag met leidinggevenden die nog straffer willen worden in hun job.
Je ontdekt je eigen missie, leert deze in te zetten en vult je rugzak met heel wat methodieken die je kan gebruiken binnen je eigen team.

Voor leiders die leiding willen geven vanuit innerlijke rust, helderheid, richting en flow 
 

We leven in turbulente, uitdagende en zeer interessante tijden. Alles wat vast zat, komt in beweging. Oude structuren kraken, een nieuwe realiteit wordt geboren. Zingeving komt centraal te staan. Jouw teamleden willen ertoe doen, zelf mee aan het roer staan en zinvol bijdragen aan het grotere geheel. 

 

En hopen bij jou als leider rust, richting, visie, vertrouwen en daadkracht te vinden. 

 

Hoe zit het met je eigen helderheid, innerlijke rust en visie? Wie ben jij in deze snel veranderende tijden? Wat is jouw innerlijke houvast? Wie ben je in essentie? Wat is je grootste gave als leider? Welke unieke energie breng jij in het systeem? Hoe kan je van meer betekenis zijn?


Boeiende vragen. 

 

De antwoorden zitten in je klaar om als een diamant ontgonnen te worden. 

En als de woorden van je persoonlijke Purpose helder zijn, ervaar je een innerlijke rust die je voorheen niet kende. Dan beschik je over een intern referentiepunt van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies aan iets wat groter is dan jijzelf. Je weet wat je te doen hebt en onderneemt bewust actie. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, omdat niemand anders dat voor jou kan doen. ​En dan word je die baken van rust, richting, helderheid voor je team, je organisatie en de rest van de wereld. 

 

Programma:

 • Je eigen missie ontdekken en hier woorden aan geven

 • Deze vertalen naar andere mensen

 • Basisprincipes van leidinggeven vanuit je eigen missie

 • Methodieken om vanuit je eigen missie aan de slag te gaan met de mensen waarmee je samenwerkt

 • Methodieken om met andere mensen aan de slag te gaan rond hun eigen missie en jullie gezamenlijke missie als team

 

"Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven en de mensen om me heen. En dat geeft immens veel RUST." - Jan Frederik Léger - oprichter en zaakvoerder van het IT-bedrijf Kapernikov 

 ​​

Iets met zin - Leidinggeven vanuit je missie

 • Live seminar in De Broeikas.
  Klein-Heidestraat 28E in 3370 Neervelp (Boutersem bij Leuven)

 • 2 opeenvolgende dagen

 • Donderdag12 en vrijdag 13 mei 2022

 • Telkens van 9u30 tot 17u. 

 • Gun jezelf 2 dagen alleen voor jou. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van deze verbindende plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik jouw unieke vorm van leidinggeven in de wereld zetten.  

 • Prijs: € 595 exclusief btw. 
  Bij inschrijving voor 18/4 geniet je van € 100 vroegboekkorting en bedraagt de prijs € 495 exclusief btw inclusief maaltijden

iets met zin afbeelding.jpg
IMG_1953_edited.jpg
Koen joly iets met zin.jpg

Over de trainers:
Als Purpose coach begeleidt Peter Plusquin ondernemers, leidinggevenden, coaches en consultants om dichter bij hun eigen wijsheid te komen en woorden te kunnen geven aan hun missie. Zodat ze beschikken over een helder innerlijk kompas en in hun eigen unieke verhaal durven te stappen, leiding te nemen en anderen te inspireren om van de wereld een zinvollere, menselijkere en duurzamere plek te maken. 
Als Purpose trainer is hij gespecialiseerd in het Purpose driven maken van teams en organisaties.

 

Via visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen brengt Peter je dichter bij jouw essentie. Met elkaar creëren we de bedding waarin jij je missie kunt ontdekken en formuleren: een korte energie-gevende zin als inspiratiebron en motor van je zijn. Het nodigt je uit om je persoonlijk leiderschap met nog meer bezieling te leven en ook anderen te inspireren hetzelfde te doen.
trainer. 

Koen Joly is gepassioneerd door het zo vormgeven aan organisaties dat iedereen er zijn ding kan doen en er samen straffe resultaten neergezet worden. Als waarderende coach van mensen, teams en organisaties, creëert hij bij zijn begeleidingen een veilige, uitnodigende en uitdagende context, waarin mensen kunnen groeien en bloeien.


Hij noemt zichzelf een constructieve bemoeial en goesting-gever. In zijn gekende ongedwongen stijl, brengt Koen verfrissende ideeën en kaders aan. Dat kan gaan van het creatief gebruik van kaartensets en/of de beschikbare ruimte, het gooien van de spreekwoordelijke knuppel in het hoenderhok of juist door het heel stil te maken. 
 

Bonus bij het programma:  

Als deelnemer ontvang je het boek 'In 10 stappen een heldere levensmissie'

Bij het boek hoort ook een online toolkit.
Deze bevat een groot aantal oefeningen
en een aantal geleide visualisaties.
Ook vind je hierin een 10-stappenwerkboek
met alle opdrachten. 

Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%2

Waarom we dit doen... 
 

Omdat de wereld dan beter werkt.
Hoe meer mensen hun levensmissie volledig tot uitdrukking brengen, hoe beter de wereld werkt. Hoe bewuster je bent van je eigen unieke  bijdrage, hoe groter je impact zal zijn. Als jij als leider, coach, begeleider of ondernemer op een bewustere manier in de wereld aanwezig zal zijn, verandert de wereld.

 

Wat anderen zeggen:  
 
Als zaakvoerder kan ik makkelijker afstand nemen van zaken die minder essentieel zijn voor mij of waarvan het niet mijn rol is om dit op te nemen. Er valt dus heel wat druk weg aan ballast, taken, verantwoordelijkheden. Ik kies nu veel bewuster waar ik me engageer. Alles wat in lijn ligt met mijn levensmissie, gaat vanzelf en met veel meer plezier. “In de flow.”

Daardoor voelt kiezen voor mijn levensmissie aan als vrijheid.

Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven. En dat geeft immens veel RUST.


Jan Frederik Léger - oprichter en zaakvoerder van het IT-bedrijf Kapernikov 

  
 
Het ontdekken van mijn levensmissie was vooral thuiskomen voor mij. Het creëerde rust in de chaos die mijn hoofd soms is omdat ik heel snel overal enthousiast van word. Het is als een soort GPS die ik nu kan consulteren als ik het niet meer weet, maar het is ook een filter voor de veelheid aan keuzes die zich aandienen. 

Véronique Dirix -  Zaakvoerder Coaching Spot

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference