Coaching_levensmissie_edited.jpg

In flow met het leven

Maak ruimte voor het leven dat door jou wil stromen.

Leven ‘In flow met het leven’ vraagt om een nieuw perspectief. Je ontdekt dat problemen en uitdagingen waar je komt voor te staan boodschappen zijn waar je naar mag luisteren, als richtingaanwijzers die je uitnodigen je ware potentieel te leven. Zo leer je de strijd los te laten, moedig aanwezig te zijn en lessen te trekken uit wat is.

 

Verbonden met de wijsheid en de intelligentie van jouw lichaam, oefen je in verruimende vormen van waarneming. Je leert aanvoelen waar het leven naar toestroomt, je kiest bewust wie je daarin wil zijn en op welke manier je actief kan meebewegen.  In gratie en gemak ontdek je antwoorden die je onmogelijk had kunnen bedenken en maak je slapende talenten in je wakker. Zo openen zich deuren die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontdekt het potentieel in willekeurig welke situatie en je stelt jezelf open om op actieve wijze mee te bewegen met wat zich ontvouwt. Je leeft in het nu, ‘in flow met het leven’ en draagt als vanzelf bij aan wat zich , op grotere schaal, colectief ontvouwt.

Anders gezegd: word groter dan je angst.

Het kan behoorlijk frustrerend zijn. Je voelt en weet dat je zoveel potentieel hebt. Dat je klaar bent om een volgende stap te zetten. En toch is er iets in jou dat je verhindert om voluit te gaan. Alsof je leeft met de handrem op. Alsof iets in jou zich schrap zet. Alsof een innerlijke saboteur het van je over neemt. 

Vaak voel je de beklemming letterlijk

in je lijf. 

En is het tijd om ruimte te maken.
En jezelf vrij te zetten. 

Je plek innemen en zeggen “dit is waar ik voor sta, dit is wat ik wereld te bieden heb” is voor velen een behoorlijk enge en kwetsbare stap.

Bezwaren spelen op en je kracht daalt. In deze module help ik je oude patronen op te kuisen en rust, vertrouwen én lef te vinden. Zodat je jezelf vrij kan zetten en helemaal kan gaan en staan voor wat je de wereld te bieden hebt.

Coaching_levensmissie.jpg

Ik nodig je als professional uit echt naar jezelf te kijken en ik ga samen het avontuur van jouw ontwikkelproces aan op weg naar meer innerlijke rust, plezier en vrijheid. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je gewenste ontwikkeling én de aanpak helder maken: