Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%2

RESERVEER NU JE BOEK VOOR € 17,49

Tijdelijk geen verzendkosten. De boeken worden nu gedrukt. Je ontvangt je boek medio februari 2021

Een heldere levensmissie in 10 stappen -

Peter en Sander nemen je stapsgewijs mee, eenvoudig en to the point. Dit is vooral een 'doe-boek', neem er de tijd voor en doe de oefeningen. Je levensmissie is niet in je hoofd te vinden, maar wordt helder door via de oefeningen te ervaren, te beleven, te voelen wat voor jou klopt. En ineens schijnt dan je licht door de wolken.

 

Annemie Colruyt

Ik creëer ruimte en verbind
Host & co-creator @ Livinglei & Heerlijckyt

De auteurs hebben een prachtige mix tussen bezielend en praktisch weten te vinden. Echt een boek voor deze tijd. Neem deze deep dive! En ontdek welke onverwacht schitterende parels er daar in de diepte op je liggen te wachten.’

Mathilde Lub

I shine & guide us home
Oprichter van de Academie voor Liefdevol Leiderschap

Ben jij klaar voor de 'next level' in jouw leven?

Het kennen van jouw levensmissie werkt als de poolster: een duidelijk kompas dat je op koers houdt. En van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je ervaart meer innerlijke rust, focus, zelfvertrouwen en plezier.

Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies aan iets dat groter is dan jijzelf. Je weet wat je te doen hebt en neemt bewuste actie. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

In dit boek nemen Peter en Sander je mee op een innerlijke ontdekkingstocht naar de kern van hetgeen jouw unieke bijdrage is aan de wereld. Stap voor stap voor stap word je bewuster wie je ten diepste bent.

Aan de hand van concrete voorbeelden en praktische handvatten en oefeningen ontdek je jouw levensmissie. En leer je deze op een krachtige en energie-gevende manier voor jezelf te formuleren.

Met de bijbehorende online toolkit kun je direct zelf aan de slag om je levensmissie te ontdekken.

De ruimte die Peter me gaf in de coachingsessies, de zuiverheid en rust waarmee hij coacht brachten mij  als vanzelf bij mijn kern en gaven mij de woorden voor mijn Purpose of levensmissie: ‘Ik heel door te laten zien’. Het geeft mij helderheid, richting en vertrouwen om vanuit deze missie te leven en keuzes te maken. Dankbaar ben ik voor deze transformerende reis met Peter.’

Sushma Ramkhelawan
Onderneemster & eigenaresse van 'Hart for her' Ijsselstijn (Utrecht)

Heerlijckyt_training_PeterPlusquin

Peter Plusquin is purposecoach en trainer. Via coaching helpt hij mensen om dichter bij hun eigen wijsheid komen en daagt hij hen uit hun tot innerlijk leiderschap. Hij biedt hen ruimte, zodat  

ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leidingnemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. Als trainer is hij gespecialiseerd in het 'Purpose driven' maken van organisaties.

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference