realiseer_je_levensmissie_met_Purpose_coaching_edited.jpg

INNER GUIDANCE COACHING

Samen komen we tot antwoorden die je met je hoofd niet kan bedenken.

Als professional dien je constant keuzes te maken. En wordt het druk in je hoofd. Moet het nu zus of zo, optie 1 of 2, of toch weer helemaal anders? Dezelfde scenario's komen steeds weer voorbij. Je denkt je te pletter.

Ik breng rust in je hoofd en laat jouw lijf je de antwoorden geven.

 

Je ontdekt dat problemen en uitdagingen waar je komt voor te staan boodschappen zijn waar je naar mag luisteren, als richtingaanwijzers die je uitnodigen je ware potentieel te leven. Zo leer je de strijd los te laten, moedig aanwezig te zijn en lessen te trekken uit wat is. Verbonden met de wijsheid en de intelligentie van jouw lichaam, oefen je in verruimende vormen van waarneming.

Je leert aanvoelen waar de dingen naar toestromen, je kiest bewust wie je daarin wil zijn en op welke manier je actief kan meebewegen.

Je komt tot antwoorden die je onmogelijk had kunnen bedenken, maakt

slapende talenten in je wakker. Je neemt leiding vanuit innerlijk weten en komt meer in flow met het leven.

vind-je-levensmissie.jpg

Ik nodig je als professional uit echt naar jezelf te kijken en ik ga samen het avontuur van jouw ontwikkelproces aan op weg naar meer innerlijke rust, plezier en vrijheid. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je gewenste ontwikkeling én de aanpak op maat helder maken: 

Opgelet, hierbij enkele mogelijke effecten van de Inner Guidance coaching: 

Je evolueert van weten naar steeds meer openstaan voor ‘niet-weten’ en nieuwsgierig blijven. Je laat je leiden door wat er is en ontstaat, in plaats van vast te houden aan hoe jij denkt dat de dingen moeten gebeuren. Je schakelt ook je voelen in en gebruikt je intuïtie. Je lichaam en je welbevinden zijn je barometer en gids. Je bent alerter voor tekens, ontmoetingen en mogelijkheden onderweg. Je verbindt je met het geheel en je omarmt tegenstellingen. Je evolueert van ‘zo moet het’ naar ‘het gaat precies een andere richting uit, ik ben benieuwd waar dat me brengt’. Op deze manier leef je meer in harmonie met wat er is, voel je je meer gedragen door het leven en ga je intenser genieten van zijn-zijn-zijn, hier en nu.