SL7B9433_bewerkt.jpg

Wil je als leider, coach, hr-professional of ondernemer van meer betekenis zijn?
Ben je op zoek naar een heldere levensmissie, een innerlijke kompas dat rust, richting en helderheid verschaft?
Dan is het Levensmissie Intensive Live seminar van 28 en 29/9 mogelijks iets voor jou!

Onze wereld is in transformatie. De Purpose- of betekeniseconomie komt eraan: goed voor het bedrijf, de mens én de wereld. Het is van belang dat iedereen vanuit zijn/haar grootste kracht en potentie mee aan het roer staat. Als leider, coach, hr-professional, ondernemer en (loopbaan-)begeleider kan je hier een prominente rol in spelen. Vooreerst door je eigen unieke bijdrage helder te krijgen, vervolgens door anderen hierin te bevragen en te inspireren.

Gaandeweg krijg je antwoorden op de volgende vragen: 

• Wat is mijn eigen levensmissie?

• Hoe formuleer ik een heldere, richting en energie gevende ‘Levensmissie Statement’?

• Hoe creëer ik bijgevolg een duidelijke levensvisie?

• Hoe coach/begeleid ik op niveau van zingeving, levensmissie en identiteit?

• Welke technieken bestaan er om anderen op een effectieve manier naar die diepere
lagen van innerlijke wijsheid te brengen?

• En hoe creëer ik een heldere team- of organisatiepurpose?

Mogelijks worstel je zelf (en/of krijg je cliënten) met (sommige van) onderstaande bekommernissen:  
 

• Ze hebben het gevoel dat het tijd is een volgende stap te zetten, alleen krijg ze deze maar niet helder. Alsof ze op de tast leven. 

• Er weerklinkt al een tijdje een stemmetje in hun hoofd dat hen vertelt iets anders te willen doen met hun leven, iets dat je meer vervult, maar wat?

• Ze maken zich zorgen over de toestand van de wereld, willen graag optimaal bijdragen aan meer duurzaamheid, zinvolheid, menselijkheid. Maar vragen zich af welke hun grootste bijdrage dan kan zijn?

• Ze hebben het gevoel te leven met de handrem op, terwijl er diep in hen tegelijk zoveel passie en potentieel borrelt

Kortom, ze willen van meer betekenis zijn. Voor zichzelf, voor hun naaste omgeving en voor de rest van de wereld. 

Stel dat je in één zin zou kunnen zeggen waar jij voor staat?

 • Een zin die je vertelt wat je grootste bijdrage is, je cadeau aan de wereld.

 • Een zin die ervoor zorgt dat je bewuste keuzes maakt, élke dag opnieuw.

 • Een zin die je intern kompas scherp stelt, die je pad verheldert, 

 • die jezelf en de mensen om je heen doet opliften.

 • Een zin die je zelfsturing verhoogt, je richting en betekenis geeft. 

 

Dat is waar we naar op zoek gaan. Naar die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je grootste potentieel is, zodat je zelfverzekerder je plek inneemt en doet waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

Via visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen brengen Peter en Sander je dichter bij jouw essentie. Met elkaar creëren we de bedding waarin jij jouw levensmissie kunt ontdekken en formuleren: een korte energie-gevende zin als inspiratiebron en motor van je zijn. Het nodigt je uit om je persoonlijk leiderschap met nog meer bezieling te leven en ook anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Je kan kiezen uit een online pilot programma of het live seminar zoals hieronder beschreven. Beide programma’s zijn heel praktisch en prikkelend van aard met relatief weinig theorie, maar vooral veel zelf doen en ervaren. ​Je krijgt meer inzicht over het thema en in jezelf. En je gaat zelf aan de slag met enkele direct inzetbare coachingmethodieken.​

Navigeren in Woods
realiseer_je_purpose_edited.jpg

Levensmissie Intensive live

 • live seminar op de prachtige locatie van Kasteelhoeve Wange.

 • 2 opeenvolgende dagen

 • 1 individueel opvolgcoachgesprek met Peter of Sander binnen de 3 maanden nadien om je verder 'on track' te houden. 

 • Data: dinsdag 28 en woensdag 29 september 2021
  We starten op dinsdag 28/9 om 10u en ronden af op woensdag 29/9 juli tegen 17u. Op dinsdagvond werken we tot maximaal 21u

 • Kasteelhoeve Wange
  Eliksemstraat 26, 3400 Wange (Landen) 
  www.kasteelhoevewange.be

   

 • Voor leiders, coaches, hr-professionals, (loopbaan-)begeleiders en ondernemers die van meer betekenis willen zijn en zichzelf en anderen met nog meer focus en bezieling willen opliften. 
   

 • Gun jezelf 2 dagen alleen voor jou. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van de prachtige plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik vooruit de herfst ingaan.
   

 • Ruimte voor individuele coachgesprekken met Peter of Sander en reflectie met andere deelnemers tussendoor. Een krachtige, praktische doorvertaling van je levensmissie in jouw levensvisie. 
   

 • Aantal deelnemers: 6 - 10

 • Prijs: € 399,- exclusief btw 
  € 299 via vroegboekkorting bij inschrijving voor 31/08

 • Opgelet: dit is exclusief de maatltijden en eventuele overnachting ter plekke of in een B&B in de buurt. Hiervoor ontvang je van Kasteelhoeve Wange een aparte factuur.

wange.jpg

Wat anderen zeggen:  

 

'Zeggen dat de Purpose workshop inspirerend was, is een understatement. Authentiek, helder, doorleefd, goed structurerend, in contact met de groep, open minded, enthousiasmerend. In zeer korte tijd werd een sluier weggehaald waardoor mijn ziel stralend naar voor kon treden. Heerlijke ervaring.’


Hilde Claes - Psychotherapeut bij de Praktijk voor Psychotherapie en Coaching (Leuven)

‘Je bracht het heel authentiek en doorleefd! Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. De krachtige oefeningen hielpen om dat wat al aanwezig is, in ieder van ons, te laten opborrelen en er taal aan te geven. Dank je wel daarvoor Peter’
 

Cindy Coenen - Quality Engineer Trainer

‘De Purpose workshop is een weldoend bad, waarin je tegelijkertijd inzichten krijgt én de essentie ervaart: welk engagement wil ik zo puur mogelijk in de wereld zetten? Peter brengt dit zonder belerend te worden. Met lef en zonder pretentie. Inspirerend.’
 

Ludo Keunen - team- & procesbegeleider bij People Intent

Over de trainers:  

Sander van Eekelen is sociaal psycholoog, transformationeel leiderschapscoach, eigenaar van Academy of Life en mede-oprichter van ShiftsHappen. Eerder schreef Sander het boek ‘In 10 stappen Intuïtief Coachen’. In zijn coachtrajecten helpt hij mensen om hun levensmissie te ontdekken en zich bewuster van zichzelf te worden en doorbraken te realiseren op gebieden waar ze zichzelf terug houden. 

Sander zelf aan het woord: 

Door een intensief coachtraject te volgen, kwam ik meer en meer in contact met mijn eigen innerlijke bron. Zo ontwikkelde ik gaandeweg mijn intuïtieve vermogens en zocht ik de antwoorden niet langer buiten mezelf. Mijn levensmissie is 'ik nodig mensen uit tot heelheid'. Dit houdt voor mij in dat ik mensen uitnodig hun gehele zelf te omarmen, zowel de kwaliteiten en talenten als de schaduwkanten. Om van daaruit het leven vollediger te leven, vanuit rust en zelfvertrouwen.

Foto Sander van Eekelen 10 MB.jpg
foto peter plusquin website.jpg

Peter Plusquin is Purpose coach en trainer. Via coaching biedt hij ruimte zodat mensen dichter bij hun eigen wijsheid komen en daagt hij hen uit hun innerlijk leiderschap op te nemen. Zodat ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leiding nemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. Als trainer ondersteunt hij het ‘purpose driven’ maken van teams/organisaties. 

Peter zelf aan het woord: 

Ik word al heel mijn leven getriggerd door De Grote Vragen. Waarom zijn we? Is er een groter doel? Wat heb ik hier op aarde werkelijk te doen? Hoe kan ik optimaal bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en aan die van onze planeet? De laatste jaren kwamen steeds meer antwoorden naar me toe. Ik leerde vertragen, maakte tijd voor stilte. Leerde te luisteren naar mijn eigen stem. Niet die van mijn hoofd, maar die van mijn hart. En zo kwamen de woorden voor mijn levensmissie: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid.’
 

Bonus:  

Als deelnemer ontvang je het boek 'In 10 stappen een heldere levensmissie'

Bij het boek hoort ook een online toolkit.
Deze bevat een groot aantal oefeningen
en een aantal geleide visualisaties.
Ook vind je hierin een 10-stappenwerkboek
met alle opdrachten. Bekijk hiernaast de
boek recensie van Isabelle Bombeke,
psychologe, hr-coach en loopbaanbegeleider.

Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%2

Bonus bij het Levensmissie Intensive Live seminar :  

SL7B9483.jpg

Een individueel opvolgcoachgesprek met Peter of Sander binnen de 3 maanden nadien om je verder 'on track' te houden. Dit voor de eerste zes inschrijvers

We werken met wat er op dat moment aan de orde is. Eens je je levensmissie kent, heb je geen keus meer. Je wordt van binnenuit aangezet om actie te ondernemen. Maar wat als die volgende stap nog niet duidelijk is? In dat geval creëer je in deze sessie, op basis van je levensmissie, een krachtige levensvisie. Je kan je levensvisie zien als een overkoepelend kader, dat min of meer de grenzen afbakent waarbinnen je je levensmissie wilt leven. We kunnen ook werken rond het het versterken van je persoonlijk leiderschap. Immers, je plek innemen en zeggen 'dit is waar ik voor sta, dit is wat ik de wereld te bieden heb', is voor velen een behoorlijk  kwetsbare stap. In dit gesprek tank je vertrouwen om de nodige stappen te zetten. 

Waarom we dit doen... 
 

1. Omdat de wereld dan beter werkt.
Hoe meer mensen hun levensmissie volledig tot uitdrukking brengen, hoe beter de wereld werkt. Hoe bewuster je bent van je eigen unieke  bijdrage, hoe groter je impact zal zijn. Als jij als leider, coach, begeleider of ondernemer op een bewustere manier in de wereld aanwezig zal zijn, verandert de wereld.

 

2. Omdat we niet anders kunnen. Sinds onze levensmissie helder is, hebben wij (Peter en Sander) gewoon te volgen. We kunnen dit niet niet in de wereld zetten. Het voelt alsof het werk dat we doen groter is dan onszelf. Alsof het ons aanstuurt, gids, begeleidt, influistert wat nu aan de orde is.  

Wat anderen zeggen:  

 

'Ik werd er vrolijk van omdat het zo eenvoudig bleek, ineens. Het was to-the-point en goed opgebouwd, en verbazend hoeveel er in zo'n korte tijd uitkwam..


Annemie Colruyt
Host & co-creator @ LivingLei en De Heerlijckyt

‘Het belang van de grote waarom vraag werd weer duidelijk. Waarom doe ik wat ik doe? WAT ik doe en IK? Zo belangrijk om energievol te blijven werken en leven. Peter bracht het heel persoonlijk, oprecht en puur. Eerder een vrouwelijk thema dat zo anders wordt als een man dit begeleidt. Knap!'  

Geertje Bleukx, begeleider van relationele veranderingsprocessen  

‘Beste Peter, je sprak vanuit je centrum, vanuit 'het stille midden' misschien wel. En je nam je tijd, waardoor een en ander juist snel (en diep) gaat. Overtuigend  zonder te willen overtuigen. Open, kwetsbaar, authentiek. thx.

Marc Mattheessens
Personal and organizational growth facilitator at Puur Ontwikkelen

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference