SL7B9433_bewerkt.jpg

Op zoek naar een heldere levensmissie, een innerlijke kompas dat rust, richting en helderheid verschaft? 
Dan is het Levensmissie Intensive Online programma met start op 12 januari 2022 iets voor jou!

 

Als leider, ondernemer, coach, consultant of zinzoeker herken je het ongelooflijke potentieel van de tijd waarin we leven. Alles wat vast zat, komt in beweging. Oude structuren kraken. Zingeving komt centraal te staan. Teamleden, werknemers, klanten en cliënten willen ertoe doen en zinvol bijdragen aan het grotere geheel. 

 

De mensen waar je mee werkt hopen in deze turbulente tijden bij jou rust,

zingeving, richting, visie, vertrouwen, draag- en daadkracht te vinden. 

Maar hoe zit het met je eigen helderheid, innerlijke rust en visie?

Mogelijks ben je al die tijd zo druk bezig geweest met het afvinken van

'to do's' dat jouw werkelijke zielsverlangens op de een of andere manier

niet aan de oppervlakte konden komen. En houden (sommige van) onder-

staande bekommernissen je bewust of onbewust bezig:  
 

• Je hebt het gevoel dat het tijd is een volgende stap te zetten, alleen krijg je deze maar niet helder. Alsof je op de tast leeft. 

• Er weerklinkt al een tijdje een stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er iets in jou is is dat in beweging wil komen.

• Er is ergens een diep verlangen iets anders te willen doen met je leven, iets dat je meer vervult, maar wat?

• Je maakt je zorgen over de toestand van de wereld, je wil graag bijdragen aan meer duurzaamheid, zinvolheid, menselijkheid.

• Je hebt het gevoel te leven met de handrem op, terwijl er diep in jou tegelijk zoveel passie en potentieel borrelt.

Kortom, je wil meer van betekenis zijn. Voor jezelf, voor je naaste omgeving en voor de rest van de wereld.

 

Stel dat je in één zin zou kunnen zeggen waar jij voor staat? Een zin die je vertelt wat je grootste bijdrage is, je cadeau aan de wereld. Een zin die ervoor zorgt dat je bewuste keuzes maakt, élke dag opnieuw. Een zin die je intern kompas scherp stelt, die je pad verheldert, die jezelf en de mensen om je heen doet opliften. Een zin die je zelfsturing verhoogt, je richting en betekenis geeft. 

Dat is waar we naar op zoek gaan. Naar die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je grootste potentieel is, zodat je zelfverzekerder je plek inneemt en doet waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

 

De antwoorden zitten in je klaar om, als een diamant, ontgonnen te worden.

 

Als de woorden van je  persoonlijke Purpose helder zijn, ervaar je een innerlijke rust die je voorheen niet kende. Dan beschik je over een intern referentiepunt van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies aan iets wat groter is dan jijzelf. Je weet wat je te doen hebt en onderneemt bewust actie. 

Zo vertelt ook deze deelneemsters, die in het voorjaar de Levensmissie Intensive volgde.

Via visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen brengt Peter je dichter bij jouw essentie. Met elkaar creëren we de bedding waarin jij je levensmissie kunt ontdekken en formuleren: een korte energie-gevende zin als inspiratiebron en motor van je zijn. Het nodigt je uit om je persoonlijk leiderschap met nog meer bezieling te leven en ook anderen te inspireren hetzelfde te doen.

 

Gaandeweg krijg je antwoorden op de volgende vragen: 

 • Wie ben ik in essentie? 

 • Waarom doe ik wat ik doe?

 • Waartoe word ik nu getrokken?

 • Waar heb ik eigenlijk / eindelijk aan toe te geven?

 • Wat is mijn levensmissie?

 • Hoe geef ik daar woorden aan?

 • Hoe creëer ik bijgevolg een duidelijke levensvisie?

 • Wat is mijn eerstvolgende stap.

Het Levensmissie Intensive programma is heel praktisch en prikkelend van aard met relatief weinig theorie, maar vooral veel zelf doen en ervaren. ​​

Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%2
realiseer_je_purpose_edited_edited.jpg

Levensmissie Intensive (online)

 • Online programma gegeven door Peter Plusquin en Sander van Eekelen

 • 5 sessies van 2,5 uur via Zoom

 • 1 individueel coachgesprek van 1,5 tot 2 uur met Peter of Sander tussen sessie 4 en 5 om je levensmissie helemaal helder te krijgen.

 • In totaal krijg je ruim14 uur aan training en coaching

 • Inclusief het boek 'In 10 stappen een heldere levensmissie, leef in lijn met je zijn en maak het verschil.

 • Inclusief het werkboek en een online leeromgeving
   

 • Data: woensdagen 12, 19, 26 januari en 2 en 23 februari 2022 - telkens van 9u15 tot en met 11u45
  Het coachgesprek vindt plaats in de weken tussen 2 en 23 februari (live in de praktijk in Bierbeek bij Leuven of via Zoom)

 • Open voor leiders, ondernemers, coaches, consultants en zinzoekers die op zoek zijn naar innerlijke helderheid, rust, richting, focus en impact.  
   

 • We ontmoeten elkaar via Zoom. We creëren een levendige, verbonden, betrokken, ervaringsgerichte, interactieve leer- en ontdekkingsruimte door een verscheidenheid aan leermodali-teiten, kleine groeps- en partneroefeningen, breakout-dialogen, beweging en schermpauzes met elkaar te integreren. Op die manier halen we het meeste uit onze tijd samen. Laat je verrassen wat er in een virtueel klaslokaal kan gebeuren wanneer een bewuste, intentionele leer-ruimte wordt gecreëerd en wanneer de training is ontworpen om dingen in beweging te houden.
   

 • Aantal deelnemers: 6 – 14

 • Prijs: € 797 + btw
  € 647 + btw via vroegboekkorting van € 150 bij inschrijving voor 15/12/2021

kompas

Wat anderen zeggen:  

‘In de Levensmissie Intensive krijg je talrijke tools aangereikt onder de vorm van reflectie-oefeningen, visualisaties en uitwisselingsgesprekken waardoor je laagje na laagje dichter komt bij een kernachtige uitdrukking van jouw missie in het leven. Het is een innerlijke ontdekkingstocht naar jouw unieke bijdrage aan de wereld.​

Mijn levensmissie was een als een diamant die verborgen zat onder lagen zand en aarde. Deze lagen heb ik een voor een verwijderd om de diamant te ontdekken. De krachtige formulering van mijn levensmissie zorgt ervoor dat ik mijn innerlijke diamant nu veel bewuster kan laten schitteren.

Sander en Peter nodigen uit om meer jezelf te worden en te zijn. Ze bieden ruimte om te ervaren, te reflecteren en te delen. En bevrijden de wijsheid die al in je zit.'

 
Wim Annerel - Perfectionisme coach

‘Ik heb dit programma ervaren als bewustzijnsverruimend en tastbaarder maken van mijn taak hier en nu. De vele oefeningen droegen hiertoe bij, maar ook het in contact gaan met de andere deelnemers waarbij je er steeds weer over vertelt, feedback krijgt, aanvullingen doet, inzichten aanscherpt, … waardoor steeds weer het bewust voelen van mijn levensmissie een beetje scherper en duidelijker werd. Het resultaat diep van binnen was er een van … ahaa … jaa … joepie!!!!

Het ontdekken van mijn levensmissie was vooral thuiskomen voor mij. Het creëerde rust in de chaos die mijn hoofd soms is omdat ik heel snel overal enthousiast van word. Het is als een soort GPS die ik nu kan consulteren als ik het niet meer weet, maar het is ook een filter voor de veelheid aan keuzes die zich aandienen. 

Ik heb Sander en Peter ervaren als erg betrokken en niet oordelend. Het lijkt alsof ze nergens van verschieten. Dat maakt het makkelijk om open te zijn. En dat open zijn is dan weer nodig om doorheen al je laagjes te geraken.
Ook weten ze waar ze het over hebben en kunnen ze soms kleine triggers, kleine woorden lanceren, waardoor je weer een stapje verder kan, weer dichter komt bij je eigen essentie.' 


Véronique Dirix -  Zaakvoerder Coaching Spot

Via dit traject wordt je op deskundige, vertrouwelijke wijze begeleidt in jouw zoektocht vanuit meerdere, steeds diepere perspectieven.

Het programma brengt je van een glimps via een full body reis naar de rode draad van jouw bestaan! 

Het kennen van mijn levensmissie geeft me rust, richting en zelfvertrouwen.

Peter en Sander brachten dit op een zachte en humoristisch manier en zorgden voor een mooie mix van nuchterheid en spiritualiteit, vanuit vertrouwen en ruimte makend.' 


Anke

foto peter plusquin website.jpg
Foto Sander van Eekelen 10 MB.jpg

Over de trainers:
Peter Plusquin is Purpose coach en trainer. Via coaching biedt hij ruimte zodat mensen dichter bij hun eigen wijsheid komen en daagt hij hen uit hun innerlijk leiderschap op te nemen. Zodat ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leiding nemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. 
 
Peter zelf aan het woord:  Ik word al heel mijn leven getriggerd door De Grote Vragen. Waarom zijn we? Is er een groter doel? Wat heb ik hier op aarde werkelijk te doen? Hoe kan ik optimaal bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en aan die van onze planeet? De laatste jaren kwamen steeds meer antwoorden naar me toe. Ik leerde vertragen, maakte tijd voor stilte. Leerde te luisteren naar mijn eigen stem. Niet die van mijn hoofd, maar die van mijn hart. En zo kwamen de woorden voor mijn levensmissie: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid.’ 

Sander van Eekelen is sociaal psycholoog, transformationeel leiderschapscoach, eigenaar van Academy of Life en mede-oprichter van ShiftsHappen. Eerder schreef Sander het boek ‘In 10 stappen Intuïtief Coachen’. In zijn coachtrajecten helpt hij mensen om hun levensmissie te ontdekken en zich bewuster van zichzelf te worden en doorbraken te realiseren op gebieden waar ze zichzelf terug houden.
 

Sander zelf aan het woord: Door een intensief coachtraject te volgen, kwam ik meer en meer in contact met mijn eigen innerlijke bron. Zo ontwikkelde ik gaandeweg mijn intuïtieve vermogens en zocht ik de antwoorden niet langer buiten mezelf. Mijn levensmissie is 'ik nodig mensen uit tot heelheid'. Dit houdt voor mij in dat ik mensen uitnodig hun gehele zelf te omarmen, zowel de kwaliteiten en talenten als de schaduwkanten. Om van daaruit het leven vollediger te leven, vanuit rust en zelfvertrouwen.

Bonus bij het programma:  

Als deelnemer ontvang je, ongeacht het programma dat je volgt, het boek 'In 10 stappen een heldere levensmissie'

Bij het boek hoort ook een online toolkit.
Deze bevat een groot aantal oefeningen
en een aantal geleide visualisaties.
Ook vind je hierin een 10-stappenwerkboek
met alle opdrachten. Bekijk hiernaast de
boek recensie van Isabelle Bombeke,
psychologe, hr-coach en loopbaanbegeleider.

Een%20heldere%20levensmissie%20in%2010%2

Waarom we dit doen... 
 

1. Omdat de wereld dan beter werkt.
Hoe meer mensen hun levensmissie volledig tot uitdrukking brengen, hoe beter de wereld werkt. Hoe bewuster je bent van je eigen unieke  bijdrage, hoe groter je impact zal zijn. Als jij als leider, coach, begeleider of ondernemer op een bewustere manier in de wereld aanwezig zal zijn, verandert de wereld.

 

2. Omdat we niet anders kunnen. Sinds onze levensmissie helder is, hebben wij (Peter en Sander) gewoon te volgen. We kunnen dit niet niet in de wereld zetten. Het voelt alsof het werk dat we doen groter is dan onszelf. Alsof het ons aanstuurt, gids, begeleidt, influistert wat nu aan de orde is.  

Wat anderen zeggen:  
 
'Het was een reis waarlangs je in een veelheid van werkvormen en invalshoeken de elementen ontdekt die met je missie te maken hebben, tot je op een dag vaststelt dat de puzzel in elkaar valt. Aha! 
Ik heb deze vorm als online traject heel positief ervaren. De online workshops waren zeer intens.  Zeg maar gerust dat ik me overspoeld voelde. De week tussenin begonnen de puzzelstukjes dan wat in elkaar te passen en daar kwam alweer de volgende vloedgolf aan inzichten. De persoonlijke coaching, die in het moment helemaal werd vormgegeven naar mijn situatie en noden, maakte het traject compleet.

Ik was verwonderd hoe snel (in slechts enkele weken tijd) ik tot een formulering kwam van mijn levensmissie waarin ik me helemaal herkende. Het klopt.

Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven. En dat geeft immens veel RUST.

Lees hiernaast verder...

Als zaakvoerder kan ik makkelijker afstand nemen van zaken die minder essentieel zijn voor mij of waarvan het niet mijn rol is om dit op te nemen. Er valt dus heel wat druk weg aan ballast, taken, verantwoordelijkheden. Ik kies nu veel bewuster waar ik me engageer. Alles wat in lijn ligt met mijn levensmissie, gaat vanzelf en met veel meer plezier. “In de flow.”

Daardoor voelt kiezen voor mijn levensmissie aan als vrijheid.

Peter en Sander begeleiden dit traject met zachtheid en kunde. Ze beheersen ze hoe anderen in dit ontdekkingsproces te begeleiden. En brengen een veelheid aan tools en wijsheid mee, zodat iedereen wel ergens aansluiting vindt.
Hun onbevooroordeelde, nieuwsgierige houding wekt ook datzelfde op bij de deelnemers: je begint open naar jezelf te kijken en ontdekt elementen en samenhang die voorheen niet zo helder waren.


Jan Frederik Léger
- oprichter Kapernikov
 

Als je thuis wilt komen bij jezelf en je wilt laten leiden door wie je ten diepste bent om van daaruit jouw unieke bijdrage te kunnen leveren, dan raad ik de Levensmissie training van harte aan.
 
Prachtig, krachtig, diepgaand en verrijkend. Er zat een mooie opbouw in. De eerste drie bijeenkomsten waren intens door enerzijds de werkvormen en anderzijds de korte tijd ertussen. Maar die druk zorgt ervoor dat het vloeibaar wordt en gaat stromen, dus ik heb dat als positief ervaren.
Mooi dat er daarna wat meer ruimte was om de prachtige coachsessie door te laten werken. En ook omdat de laatste bijeenkomst een wat andere focus heeft: op het kunnen gaan toepassen van de levensmissie.
Heel mooi hoe door de afwisselende werkvormen steeds weer op een andere manier onbewuste informatie dieper weten beschikbaar kwam.
Ondanks dat het online was voelde ik me vastgehouden en gedragen. Het voelde alsof ik van jullie allebei het beste heb gekregen. Ik vond jullie als duo ook heel fijn: Peter heel stevig gegrond en serieus en Sander luchtiger, lichter, met humor.

 
Meike Hornstra  

Don't hide your magic
Live your purpose

Make the difference