LIFE PURPOSE COACHING

Ik neem je mee op een innerlijke ontdekkingsreis naar de kern van jouw unieke missie of purpose in de wereld. Stap voor stap word je bewuster wie je ten diepste bent.

 

Aan de hand van een mix van praktische oefeningen, visualisaties en geleide meditaties ontdek je in 4 sessies jouw levensmissie en leer je deze op een krachtige en energie gevende manier voor jezelf in 6 woorden of minder te formuleren.

 

Eerdere coachees gaven terug de volgende effecten te ervaren:
- Ik ervaar meer rust, helderheid en vertrouwen
- Ik heb een heel duidelijk innerlijk kompas, een richting in wat me te doen staat
- Ik sta sterker in mijn schoenen en neem bewuster en gerichter actie
- Ik ervaar meer flow in mijn leven, de dingen gaan moeitelozer

 

De 4 sessies duren 1,5 tot 2 uur en vinden plaats in mijn praktijk in Bierbeek of online via Zoom.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: https://calendly.com/shiftshappen/kennismakingsgesprek-coaching

 

 

VOOR WIE


Life Purpose Coaching is voor jou als je het gevoel hebt je kompas kwijt te zijn. Je voelt je gevangen in structuren die niet meer lijken te passen bij wie je nu bent. Er wringt iets. En ook de vraag "Wie ben ik nu eigenlijk, welke verandering wil ik in de wereld zien en hoe kan ik daar optimaal toe bijdragen?" komt steeds vaker op de voorgrond. Je weet dat het anders kan.

Je vraagt je mogelijks af: 

Wie ben ik in essentie
Hoe hervind ik mijn innerlijk drive, richting, houvast?

Hoe kom ik meer in flow met het leven?

Wat is mijn grootste bijdrage aan het grotere geheel?  

De antwoorden zitten in je klaar om als een diamant ontgonnen te worden. 

En als de woorden van je levensmissie helder zijn, ervaar je een innerlijke rust ie je voorheen niet kende. Dan beschik je over een intern referentiepunt van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven staat. Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies aan iets wat groter is dan jijzelf. Je weet wat je te doen hebt en onderneemt bewust actie. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

En dan word je een baken van rust, richting, zingeving en helderheid voor jezelf, de mensen om je heen en de rest van de wereld. 

Concreet begeleiden we: 
 

"Er zijn twee grote dagen in iemands leven:  de dag waarop we geboren worden en de dag we ontdekken waarom." 
William Barclay

CLIENTEN GETUIGEN:

 

‘Peter voelde tijdens de sessies feilloos aan waar ik me in mijn proces bevond. De rust en zuiverheid waarmee hij coacht brachten me dichter bij mijn kern. Door de ruimte die hij me gaf, konden blokkades transformeren en vond integratie plaats. Ik voelde zijn vertrouwen in het proces en in mij. Mijn levensmissie ontvouwde zich: ‘Ik heel, door te laten zien.’ Dit was zo’n openbaring voor mij. Doordat ik nu bewuste keuzes maak in lijn met mijn levensmissie, merk ik dat het in mijn leven meer en beter gaat stromen. Ik krijg de mensen, middelen en kansen aangereikt die mij ondersteunen om mijn levensmissie waar te maken. Dankbaar ben ik voor deze transformerende reis met jou, Peter.’

Sushma Ramkhelawan 
Zaakvoerder 'Hart for Her' (regio Utrecht)

'Ik begon aan het traject bij Peter omdat ik met vele zaken tegelijkertijd bezig was en onrustig werd omdat daardoor mijn energie versnipperd raakte. Toen Peter sprak over het opnieuw ‘ijken’ van mijn innerlijk kompas, wist ik dat ik goed zat bij hem.
Sinds ik mijn levensmissie ken ‘IK BE-LICHT ESSENTIE en ONT-DEK GROOTSHEID’ voel ik terug waar mijn focus ligt, als een innerlijke op-lijning. Alles wat ik ben en waar ik voor sta, zit in deze 6 woorden vervat. Mijn missie bén ik. Ik ben ze altijd geweest en zal ze altijd zijn en kan ze niet niét zijn. 
Ik ervaar mijn levensmissie als de rode draad, of nog beter de gouden draad, waar ik al mijn woorden, gedachten en daden op afstem. Ik voel trots voor mijn levensmissie, ze geeft me vertrouwen in het authentieke stuk van mezelf waarmee ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan het groter geheel.
Als ik me afstem op de 6 woorden van mijn levensmissie, gaat kiezen gemakkelijker. De onrust die ik voorheen ervaarde doordat ik mijn focus niet kon vinden, heeft plaats gemaakt voor rust, vertrouwen, kracht, visie en heel veel zin om te creëren met mijn heldere levensmissie als kompas. Dankjewel, Peter, dat je mij op een bijzonder fijne en integere manier de ruimte bood om bij mijn eigen wijsheid te komen.'

Gerlinde Cooymans
Bestuurder loopbaancentrum Heart@Work (regio Antwerpen)
 

HeerlijckytvanElsmeren_purpose_training.jpg

1

PRAKTISCH

Life Purpose Coaching is geen 'quick win', maar vraagt verstilling en reflectie, tijd en engagement. De frequentie en intensiteit van de begeleiding laten we helemaal afhangen van jouw innerlijk proces. De ene keer zullen de sessies snel op elkaar volgen, een andere keer is het juist goed enige tijd tussen te laten.

De sessies vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven). Mogelijks werken we ook buiten. In contact met de natuur komen vaak de beste inzichten. Maar ook online begeleiding werkt perfect.

 

Wat ik als coach verder voor jou kan betekenen:

 • ik breng je tot rust, haal je uit je hoofd, bied ruimte en begeleid je in deze boeiende ontdekkingstocht naar je ware zelf

 • alle wijsheid, kennis en ervaring die ik opdeed op vlak van Purpose, zingeving, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en coaching

 • mijn kracht als begeleider bestaat erin dat ik zowel sterk ben in het coachen van het 'zijn' (purpose, identiteit, kunnen zijn met wat is) als in het 'doen' (neerzetten, no-nonsense en down-to-earth)

 • korte stevige opvolggesprekken tussendoor zodat jij je focus houdt

 • ik ben jouw persoonlijk klankbord en stok achter de deur tijdens dit traject

 • ik school mezelf voortdurend bij in hoger genoemde topics 

Wat ik verder van jou vraag:

 • transparantie

 • bereid zijn te vertragen en naar jezelf te kijken

 • open staan voor verandering

 • portie gezonde zelfdiscipline

 • besef dat jij als cliënt 100% verantwoordelijk bent voor jouw resultaten

Het traject kan van start gaan wanneer jij er klaar voor bent.